Terug

Volg Vandaag Inside

Cultheld Platje terug in Nederland: 'Dat lijkt Brad Pitt wel. Nee, ik ben het'

Cultheld Platje terug in Nederland: 'Dat lijkt Brad Pitt wel. Nee, ik ben het'

13 feb 2021, 20:00

Melvin Platje is terug op de Nederlandse velden. De inmiddels 32-jarige aanvaller kwam vandaag ruim twintig minuten in actie voor De Graafschap. De Superboeren wonnen met 1-0 van MVV. Na afloop van de wedstrijd liet Platje weer zien waarom hij nog steeds een cultheld is.

Platje vond dat hij in de wedstrijd een penalty had moeten krijgen. De aanvaller analyseerde het moment op geheel eigen wijze. 'Ik word zeker wel geraakt, dat kun je ook zien hier', vertelde Platje in gesprek met ESPN. 'Let maar op: één, twee, hoppakee!'

Ook voor het interview had Platje de smaak weer te pakken. Hij vroeg of hij er goed uitzag en toen de camera draaide kon Platje zichzelf zien. 'Dat lijkt Brad Pitt wel, ja. Oh nee, ik ben het. Moet je nagaan als ik gedressed (goed gekleed) ben.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.