Terug

Volg Vandaag Inside

Cuco Martina keert terug in de Eredivisie

Cuco Martina keert terug in de Eredivisie

26 nov 2021, 14:57

Cuco Martina keert bij Go Ahead Eagles terug in de Eredivisie. De club van trainer Kees van Wonderen staat volgens een woordvoerder op het punt om de 32-jarige verdediger vast te leggen, al moeten er nog wat formaliteiten worden afgehandeld. Martina zit al bijna 1,5 jaar zonder club na zijn vertrek bij Everton. Hij trainde de afgelopen twee weken op proef mee in Deventer.

De international van Curaçao speelde eerder in Nederland voor RKC Waalwijk, FC Twente en Feyenoord. Martina voetbalde in Engeland voor Southampton, Stoke City en Everton. Trainer Ronald Koeman haalde hem in 2015 naar Southampton en twee jaar later naar Everton.

Go Ahead Eagles promoveerde afgelopen seizoen naar de Eredivisie. De ploeg van Van Wonderen staat met 17 punten uit dertien wedstrijden op de elfde plaats. Go Ahead neemt het zaterdag in Tilburg op tegen Willem II.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.