Terug

Volg Vandaag Inside

Crystal Palace stoot Spurs uit FA Cup

Crystal Palace stoot Spurs uit FA Cup

27 jan 2019, 20:19

LONDEN (ANP) - Crystal Palace heeft Tottenham Hotspur uit de FA Cup geknikkerd. De nummer veertien van de Premier League won op het Londense Selhurst Park met 2-0 van de nummer drie. Tottenham werd eerder deze week ook al uitgeschakeld in de League Cup.

De eindstand was na 45 minuten al bereikt. Connor Wickham, een speler van Crystal Palace die heel lang geblesseerd was, nam de openingstreffer voor zijn rekening. Andros Townsend verdubbelde de score door na ruim een half uur een strafschop te benutten. Kieran Trippier kreeg op slag van rust de kans om de Spurs via een penalty de aansluiting te bezorgen, maar hij schoot vanaf de elfmeterstip ver naast.

Na rust drongen de Spurs aan en moest Crystal Palace vooral de voorsprong zien vast te houden. Met Patrick van Aanholt in de defensie slaagde de ploeg van coach Roy Hodgson daar in. Crystal Palace is nu doorgedrongen tot de vijfde ronde van het bekertoernooi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.