Terug

Volg Vandaag Inside

Crystal Palace huurt Batshuayi van Chelsea

Crystal Palace huurt Batshuayi van Chelsea

1 feb 2019, 09:11

LONDEN (ANP) - Chelsea heeft de Belgische international Michy Batshuayi voor de rest van het seizoen verhuurd aan Crystal Palace. De aanvaller was de eerste helft van dit seizoen door de club uit Londen verhuurd aan Valencia. Vorig seizoen had Chelsea hem nog bij Borussia Dortmund gestald na de winterstop.

Batshuayi (25) kreeg de laatste weken al nauwelijks speeltijd bij Valencia. Hij was bij Chelsea evenmin gewenst en dus moest de Belg van Congolese afkomst op zoek naar een nieuwe club. Die vond hij op de valreep met Crystal Palace, de nummer vijftien in de Premier League. ,,Hij is een fantastische aanwinst voor Crystal Palace", zei voorzitter Steve Parish. ,,Michy is een speler die we al lang bewonderen en ik ben blij dat we hem eindelijk in een rood en blauw shirt zullen zien.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.