Terug

Volg Vandaag Inside

Crystal Palace huurt Batshuayi opnieuw van Chelsea

Crystal Palace huurt Batshuayi opnieuw van Chelsea

10 sep 2020, 21:50

Michy Batshuayi komt komend seizoen opnieuw op huurbasis uit voor Crystal Palace. De Londense club uit de Premier League huurde de Belgische aanvaller eerder tussen februari en juni 2019.

'Ik voel me hier thuis. Ik heb een goed seizoen nodig hier en ga hard werken met mijn teamgenoten om dat te bereiken. Het is niet mijn eerste keer hier en ik ken de spelers en de staf al. Iedereen is blij met mijn komst. Voor mij was dit de beste beslissing', aldus Batshuayi.

De 26-jarige aanvaller verlengde bij Chelsea wel zijn aflopende contract met één seizoen. Met Timo Werner, Olivier Giroud en Tammy Abraham heeft Chelsea echter al drie spitsen in huis.

Voor Batshuayi is het al zijn vierde verhuurperiode sinds zijn komst naar Chelsea in 2016. Eerder huurden ook Borussia Dortmund en Valencia hem.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.