Terug

Volg Vandaag Inside

Crouch maakt seizoen af bij Burnley

Crouch maakt seizoen af bij Burnley

31 jan 2019, 20:21

BURNLEY (ANP) - Burnley neemt Peter Crouch over van Stoke City. Sean Dyche, de coach van nummer 17 uit de Premier League, bevestigde dat de 38-jarige spits op het punt staat om een contract voor de rest van het seizoen te tekenen.

Crouch staat sinds 2011 onder contract bij Stoke en kwam daarvoor uit voor onder meer Liverpool en Tottenham Hotspur. ,,Peter wil hier nog echt iets laten zien. We weten dat hij een goede instelling heeft en dat hij nog wil. Het belangrijkste voor mij is om gemotiveerde spelers te hebben", zei Dyche.

Sam Vokes maakt dezelfde weg in omgekeerde richting. De aanvaller vertrekt naar Stoke City. De details van beide transfers moeten nog worden ingevuld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.