Terug

Volg Vandaag Inside

Crouch legt Ziyech naast Hazard: 'Hij kan dezelfde heldenstatus krijgen'

Crouch legt Ziyech naast Hazard: 'Hij kan dezelfde heldenstatus krijgen'

22 apr 2020, 18:15

Hakim Ziyech is vanaf 1 juli speler van Chelsea. Oud-spits Peter Crouch verwacht veel van de Marokkaan. Hij denkt zelfs dat Ziyech dezelfde status als Eden Hazard kan krijgen op Stamford Bridge.

'Het is geweldig om hem te zien spelen, vooral omdat hij vrijwel altijd zijn stempel op het spel van zijn ploeg weet te drukken. Ik houd van dat soort spelers. Bovendien heeft Ziyech een fantastisch linkerbeen en een zeer goede techniek. Bij Ajax speelde hij in een jong en dynamisch team en bij Chelsea komt hij in een vergelijkbaar elftal terecht,'vertelt de boomlange goaltjesdief tegen BT Sports.

Crouch gaat ervan uit dat Ziyech meteen een basisplaats zal krijgen in Londen: 'Ik denk dat Ziyech direct een basisplek krijgt en onmiddellijk van grote waarde zal zijn voor Chelsea.' Ook kan spits Tammy Abraham zich, volgens Crouch, klaar maken voor veel assists: 'Als ik hem was, zou ik mijn vingers aflikken bij de gedachte aan alle assists die Ziyech kan gaan geven.'

In potentie verwacht Crouch zelfs dat Ziyech de heldenstatus van Eden Hazard kan krijgen: 'Misschien niet onmiddellijk, maar hij heeft zeker de kwaliteiten om daarbij in de buurt te komen.'

Eerder dit seizoen kreeg Ziyech Stamford Bridge nog stil met een geweldige vrije trap. Bekijk de goal van Ziyech in de Champions League hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.