Terug

Volg Vandaag Inside

Cristiano Ronaldo vertrekt bij Juventus

Cristiano Ronaldo vertrekt bij Juventus

27 aug 2021, 14:35

Cristiano Ronaldo vertrekt bij Juventus. De Portugese sterspeler heeft laten weten dat hij niet meer voor de Italiaanse club wil spelen. Trainer Massimiliano Allegri bevestigde de berichten in de Italiaanse media.

'Hij wil niet bij Juventus blijven, heeft ook niet getraind en is ook niet opgenomen in de selectie voor de komende competitiewedstrijd tegen Empoli', aldus Allegri.

De 36-jarige Ronaldo was vrijdag wel even aanwezig op het trainingscomplex van Juventus om afscheid te nemen van zijn ploeggenoten. Volgens Italiaanse media is Manchester City zijn nieuwe club, maar wacht Juventus nog op een officieel bod. Het gevraagde transferbedrag zou rond de 25 miljoen euro liggen.

'We moeten Ronaldo bedanken voor wat hij de afgelopen drie seizoenen heeft gedaan, hij is ook een voorbeeld voor de jongeren. Maar Cristiano heeft zijn keuze gemaakt en Juventus moet voort', zei Allegri.

Ronaldo maakte in 2018 voor een bedrag van 105 miljoen euro de overstap van Real Madrid naar de topclub uit Turijn. Zijn contract loopt nog een jaar door, maar het is inmiddels duidelijk dat hij deze zomer vertrekt. Ronaldo, vijfvoudig winnaar van de Gouden Bal en vorig seizoen topscorer in de Serie A, speelde in zijn carrière eerder in Engeland voor Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.