Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo vertrekt om opmerkelijke reden na één week alweer uit villa

Ronaldo vertrekt om opmerkelijke reden na één week alweer uit villa

17 sep 2021, 12:16

Cristiano Ronaldo heeft zijn miljoenenvilla in Manchester om een opmerkelijke reden verlaten. De Portugees kon het namelijk niet hebben dat zijn gezin werd wakker gehouden door luidruchtige schapen in de omgeving. Dat meldt The Sun.

'Het pand is prachtig en ligt in mooie velden en bossen, maar ook dicht bij schapen die al van ’s ochtends vroeg erg luidruchtig zijn', laat een woordvoerder namens Ronaldo en zijn gezin weten. Uiteindelijk is Ronaldo na zijn terugkeer in Manchester vertrokken naar een nieuwe villa met zijn vriendin Georgina Rodriguez en hun 4 kinderen.

Het gezin besloot te verhuizen naar een ander huis wat verderop. 'Ronaldo is een echte prof die veel waarde hecht aan rust en herstel na wedstrijden, dus werd besloten dat verhuizen het beste was voor hem en zijn gezin', aldus een woordvoerder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.