Terug

Volg Vandaag Inside

Cristiano Ronaldo schittert met twee doelpunten in AFC Champions League

Cristiano Ronaldo schittert met twee doelpunten in AFC Champions League

25 okt 2023, 10:17

Cristiano Ronaldo heeft zijn club Al-Nassr in Groep E van de AFC Champions League met twee fraaie treffers aan een overwinning geholpen op Al-Duhail (4-3).

Naast zijn twee goals was de Portugees ook betrokken bij de openingstreffer waarin hij met een voorzet achter het standbeen Anderson Talisca bediende. De 2-0 voor Al-Nassr kwam op naam van voormalig Liverpool-speler Sadio Mané. Na een uur spelen tekende Ronaldo voor de 3-0, waarmee de wedstrijd beslist leek. Echter kwam Al-Duhail binnen vier minuten terug tot 3-2, waarna de Portugese recordinternational tien minuten voor tijd de wedstrijd naar 4-2 bracht.

Het duel eindigde uiteindelijk in 4-3. Hierdoor heeft Al-Nassr negen punten uit drie duels in de AFC Champions League.

Bekijk hieronder de twee fraaie treffers van Cristiano Ronaldo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.