Terug

Volg Vandaag Inside

Cristiano Ronaldo reageert op geruchten over monstercontract bij nieuwe club

Cristiano Ronaldo reageert op geruchten over monstercontract bij nieuwe club

7 dec 2022, 09:13

Cristiano Ronaldo heeft zich na het WK-duel tegen Zwitserland (6-1) kort uitgelaten over zijn mogelijke overstap naar Al Nassr. De aanvaller begon op de bank tegen de Zwitsers en mocht de laatste twintig minuten invallen.

Volgens het Spaanse Marca zou de Portugees al akkoord zijn met de club uit Saoedi-Arabië, maar dat ligt volgens Ronaldo zelf toch anders. "Nee, er is niets van waar", vertelt de voetballegende tegen de pers en gaat verder niet op vragen over zijn toekomst.

De oud-speler van Manchester United zou in het Midden-Oosten de bestbetaalde atleet worden met een jaarsalaris van zo'n 200 miljoen euro per jaar. Of Ronaldo in verregaande onderhandelingen met andere clubs is, is niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.