Terug

Volg Vandaag Inside

Cristiano Ronaldo baart opnieuw opzien in Portugese selectie: 'Het gedoe duurt voort'

Cristiano Ronaldo baart opnieuw opzien in Portugese selectie: 'Het gedoe duurt voort'

7 dec 2022, 16:23

Cristiano Ronaldo was woensdagmiddag afwezig bij de training van de Portugese reservespelers. Volgens de bond is de aanvaller wel fit en dus is het onduidelijk waarom hij afwezig was.

De basisspelers van Portugal trainde vandaag in de gym, ook Ronaldo sloot zich bij hen aan. De Portugese superster viel dinsdagavond pas in de 73ste minuut in tegen Zwitserland (6-1). Verschillende Spaanse en Portugese media zijn inmiddels wel klaar met het gedrag van Ronaldo. "Het gedoe duurt voort", is de strekking in verschillende nieuwsstukken.

De vervanger van Ronaldo, Goncalo Ramos, was de grote ster tegen Zwitserland. De Benfica-spits scoorde een hattrick tegen Zwitserland en schoot daarmee zijn team overtuigend naar de kwartfinale, waar de Portugezen het opnemen tegen Marokko. De kwartfinale tussen Portugal en 'De Leeuwen van de Atlas' wordt aankomende zaterdag om 20.00 uur gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.