Terug

Volg Vandaag Inside

Cristiano Ronaldo neemt op social media afscheid van Solskjaer

Cristiano Ronaldo neemt op social media afscheid van Solskjaer

22 nov 2021, 13:29

Cristiano Ronaldo heeft via zijn sociale media afscheid genomen van Ole Gunnar Solskjaer, zijn trainer bij Manchester United die zondag werd ontslagen. De 36-jarige Portugees voetbalde in zijn eerste periode bij ManUnited samen met de Noor en bij zijn terugkeer op Old Trafford was Solskjaer de trainer.

"Hij was mijn spits toen ik voor het eerst naar Old Trafford kwam en mijn trainer sinds mijn terugkeer bij ManUnited", schrijft Ronaldo. "Maar boven alles is Ole een geweldig mens. Ik wens hem het beste in het leven dat voor hem ligt. Succes, vriend. Je verdient het!" De Portugees plaatste daar twee foto's bij; een met Solskjaer als teamgenoot en eentje met de Noor als zijn trainer.

Ronaldo kon zaterdag niet voorkomen dat Manchester United bij Watford al de vijfde nederlaag van dit seizoen in de Premier League moest incasseren (4-1). De Portugees gaf wel de assist bij de treffer van invaller Donny van de Beek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.