Terug

Volg Vandaag Inside

'Cristiano Ronaldo neemt beslissing over interlandcarrière bij Portugal'

'Cristiano Ronaldo neemt beslissing over interlandcarrière bij Portugal'

13 dec 2022, 18:17

Cristiano Ronaldo is van plan door te gaan als international van Portugal. Volgens de krant Correio da Manhã denkt de 37-jarige voetballer nog van waarde te kunnen zijn voor zijn land. Ronaldo zou de beslissing niet laten afhangen van wie er bondscoach wordt. Naar verluidt stopt Fernando Santos er mee.

Ronaldo begon de laatste twee duels van Portugal op het WK op de bank. Na de uitschakeling tegen Marokko in de kwartfinale verliet hij, als invaller, ontroostbaar het veld. De vedette heeft momenteel geen club, nadat zijn contract bij Manchester United was ontbonden. Ook bij de Engelse club van trainer Erik ten Hag zat hij meestal op de bank.

Ronaldo schreef op het WK in Qatar geschiedenis met een treffer tegen Ghana. Hij heeft als eerste speler op vijf WK's gescoord. Ronaldo grossiert in records, maar op zijn erelijst ontbreekt de wereldtitel, de absolute hoofdprijs voor veel voetballers.

Volgens Portugese media zou José Mourinho, de huidige coach van AS Roma, kandidaat zijn om bondscoach van Portugal te worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.