Terug

Volg Vandaag Inside

Cristiano Ronaldo laat zich maandag nog niet zien op training van Ten Hag

Cristiano Ronaldo laat zich maandag nog niet zien op training van Ten Hag

4 juli 2022, 12:02

Cristiano Ronaldo zou zich maandag voor het eerst melden bij zijn nieuwe trainer Erik ten Hag op de training van Manchester United, maar de Portugese aanvaller kwam niet opdagen. Volgens Engelse media is Ronaldo vanwege 'familieredenen' afwezig. De 37-jarige Portugees wordt echter ook in verband gebracht met een vertrek.

De Britse krant The Times meldde zaterdag dat Ronaldo aan de clubleiding om een transfer heeft gevraagd, ondanks een contract dat nog een jaar doorloopt. De Portugees keerde vorig jaar terug op Old Trafford, waar hij tussen 2003 en 2009 uitgroeide tot een wereldster. Ronaldo speelde daarna voor Real Madrid en Juventus.

De aanvaller maakte afgelopen seizoen achttien doelpunten in de Premier League, maar ManUnited kwam niet verder dan de zesde plaats en ontbreekt daardoor dit seizoen in de Champions League. Ronaldo zou daarom weg willen.

Ten Hag, die afgelopen week met vooral veel jonge spelers begon aan de voorbereiding, heeft herhaaldelijk aangegeven dat hij Ronaldo als een belangrijke speler ziet voor zijn ploeg. Hij wil de Portugees daarom niet kwijt.

Maandag sloten veel oudere spelers aan op het trainingsveld, maar Ronaldo was daar niet bij. Eind deze week gaat Ten Hag met zijn selectie naar Thailand, onder meer voor een oefenwedstrijd tegen Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.