Terug

Volg Vandaag Inside

'Cristiano Ronaldo keert zo goed als zeker terug bij Sporting Lissabon'

'Cristiano Ronaldo keert zo goed als zeker terug bij Sporting Lissabon'

25 aug 2022, 20:45

De kans dat Cristiano Ronaldo terugkeert bij zijn oude liefde Sporting Lissabon is op een haar na rond. Dat stelt Caught Offside donderdag.

De situatie van Ronaldo is inmiddels bekend. Hij mag vertrekken bij Manchester United, mits hij een club kan vinden die hem wil overnemen. Tot op heden lieten verschillende topclubs echter weten dat zij niet wachten op de komst van de Portugese vedette. Zijn oude club Sporting kan daar weleens verandering in gaan brengen.

Zij zouden namelijk op het punt staan om de transfer af te ronden. Volgens Caught Offside zou Ronaldo's zaakwaarnemer - Jorge Mendes - er momenteel alles aan doen om de hereniging met Sporting te bewerkstelligen. De club zou vrijdag zelfs al beginnen met de voorbereidingen voor de presentie van de legende. De deal is dan ook "voor 99% rond", aldus het kanaal op Twitter.

Een transfer naar zijn moederland zou de cirkel weer rond maken voor Ronaldo, die zijn jeugdopleiding genoot bij Sporting. In 2003 maakte de Portugees de transfer naar Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.