Terug

Volg Vandaag Inside

'Ronaldo hakt knoop door over zijn toekomst'

'Ronaldo hakt knoop door over zijn toekomst'

24 mrt 2021, 11:50

Een eventuele terugkeer van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid is woensdagochtend het onderwerp van gesprek in de Spaanse kranten. Als Ronaldo door De Koninklijke wordt gebeld, vertrekt de aanvaller uit Turijn. Dat meldt Marca.

Real Madrid-trainer Zinédine Zidane liet eerder weten dat een terugkeer van Ronaldo mogelijk is. 'Het is mogelijk, het is mogelijk. Laten we zien wat er in de toekomst gaat gebeuren.'

De 36-jarige aanvaller zou naar verluidt zelf wel openstaan voor een terugkeer naar Madrid. Volgens Marca is Ronaldo er nog steeds van overtuigd dat hij Real Madrid kan helpen met het winnen van nieuwe prijzen.

Ronaldo stapte in de zomer van 2018 voor 117 miljoen euro van Real Madrid over naar Juventus. De Portugese doelpuntenmachine vertrok naar Juve om de Champions League te winnen. 'De realiteit is anders en hij weet dat het niet is geworden wat hij ervan heeft verwacht', schrijft de sportkrant.

Wim lovend over Benzema: 'Nu Ronaldo weg is, speelt hij ongelooflijk goed'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.