Terug

Volg Vandaag Inside

'Ronaldo biedt zichzelf aan bij Dortmund, interesse niet wederzijds'

'Ronaldo biedt zichzelf aan bij Dortmund, interesse niet wederzijds'

18 aug 2022, 18:00

Borussia Dortmund zit niet te wachten op de verdiensten van Cristiano Ronaldo. De Portugees zou zichzelf tevergeefs hebben aangeboden bij de Duitsers.

Met dat nieuws komt de Duitse krant Bild. Ronaldo probeert al langer United te verlaten. De 37-jarige vedette wil ook dit seizoen in de Champions League voetballen. Trainer Erik ten Hag en de leiding van de Engelse club willen de vedette vooralsnog aan zijn doorlopende contract houden.

Ronaldo sloot dit seizoen later aan bij United. Volgens Britse media zou hij met zijn gedrag de sfeer bij zijn team verpesten. Borussia Dortmund nam na het vorige seizoen afscheid van de Noorse spits Erling Haaland, die nu voor Manchester City speelt. Donyell Malen staat ook onder contract bij de Duitse club, die afgelopen seizoen tweemaal van Ajax verloor in de Champions League.

Volgens Engelse media is United de laatste dagen dringend op zoek naar aanvallende versterkingen. Niet alleen de naam van aanvaller Antony van Ajax is gevallen. Ook João Félix (Atlético Madrid), Arek Milik (Olympique Marseille) en Christian Pulisic (Chelsea) zijn al met een vertrek naar United in verband gebracht.

United is het nieuwe seizoen van de Premier League met twee nederlagen begonnen. Komende maandag komt Liverpool op bezoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.