Terug

Volg Vandaag Inside

Cristiano Ronaldo gelooft in Champions League-titel met Juventus

Cristiano Ronaldo gelooft in Champions League-titel met Juventus

6 feb 2020, 15:20

Cristiano Ronaldo gelooft er heilig in dat Juventus alles heeft om dit seizoen de Champions League te winnen. De Portugese superster werd woensdag 35 jaar en liet zijn licht schijnen over het huidige elftal. "We weten dat het moeilijk wordt, maar wij kunnen het. Want wij hebben een goed team", zegt hij tegen Canal 11.

De aanvaller blijft ook in Turijn aan de lopende band scoren en is Juve dankbaar. "Zij hebben mij de kans gegeven om weer de Champions League te winnen. We moeten stap voor stap vooruit zetten om succesvol te zijn."

Terugkijkend op zijn carrière is Ronaldo een tevreden man, maar nog niet verzadigd. "Ik had nooit gedacht dat ik alles zou winnen wat ik heb gewonnen, maar ik ben nog niet klaar. Ik wil ook hier in Turijn de Champions League winnen. Ik ben 35 en vroeger dacht ik dat ik nu zou gaan vissen op Madeira, maar ik ben nog topfit en klaar voor meer successen."

De Champions League is ook dit seizoen weer bij Veronica te zien. Wil jij een uitzending bijwonen? Meld je dan HIER aan! VOL = VOL

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.