Terug

Volg Vandaag Inside

Cristiano Ronaldo duikt na WK-deceptie op bij Real Madrid

Cristiano Ronaldo duikt na WK-deceptie op bij Real Madrid

14 dec 2022, 00:00

Cristiano Ronaldo is vier dagen na de uitschakeling op het WK in Qatar gesignaleerd op het trainingscomplex van Real Madrid, dat meldt Madrileense Relevo. Ronaldo is na zijn contractontbinding bij Manchester United op zoek naar een nieuwe club en wil in de tussen tijd zijn conditie op peil houden bij De Koninklijke. Ronaldo voetbalde tussen 2009 en 2018 voor de Spaanse club.

Volgens Relevo waren er mensen verbaasd toen ze hun oude sterspeler een sessie zagen afwerken naast een veld, waar trainer Carlo Ancelotti bezig was met een groepstraining. De Spaanse topclub laat Ronaldo vanwege hun goede relatie gebruik maken van de faciliteiten. De Portugese ster wil namelijk in zijn allerbeste vorm bij een nieuwe club starten.

Ronaldo zou al akkoord zijn met Al-Nassr, een topclub uit Saoedi-Arabië, maar dat ligt volgens Ronaldo zelf toch anders. "Nee, er is niets van waar", vertelde de voetballegende tegen de pers. De oud-speler van Manchester United zou in het Midden-Oosten de bestbetaalde atleet worden met een jaarsalaris van zo'n 200 miljoen euro per jaar. Of Ronaldo in verregaande onderhandelingen met andere clubs is, is niet bekend.

De 37-jarige Ronaldo werd met Portugal uitgeschakeld in de kwartfinales. De ploeg verloor met 1-0 van Marokko dat woensdagavond de halve finale van het WK speelt tegen Frankrijk. Ronaldo begon de laatste twee duels van Portugal op het WK op de bank. Na de uitschakeling tegen Marokko verliet hij, als invaller, ontroostbaar het veld. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.