Terug

Volg Vandaag Inside

Courtois verlaat Belgische selectie

Courtois verlaat Belgische selectie

4 sep 2020, 17:04

Bondscoach Roberto Martínez van België kan in de komende interlands voor de Nations League tegen Denemarken (zaterdag) en IJsland (dinsdag) geen beroep doen op doelman Thibaut Courtois. De keeper van Real Madrid keert volgens de Belgische voetbalbond (KBVB) terug naar zijn club Real Madrid. De KBVB meldt niet waarom hij de Belgische selectie heeft verlaten.

De afgelopen dagen circuleerde het gerucht dat Courtois positief zou hebben getest op het coronavirus. De KBVB ontkende dat verhaal. De Belg trainde donderdag nog mee met de Rode Duivels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.