Terug

Volg Vandaag Inside

Courtois start op de bank bij Real Madrid

Courtois start op de bank bij Real Madrid

19 aug 2018, 23:16

MADRID (ANP) - Niet zomeraankoop Thibaut Courtois, maar Keylor Navas begint om 22.15 uur onder de lat bij Real Madrid in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Getafe. De nieuwe trainer Julen Lopetegui geeft de Costa Ricaan nog steeds het vertrouwen. Navas is al een aantal jaar de nummer 1 bij Real Madrid, maar toch zijn er al geruime tijd twijfels in de Spaanse hoofdstad rond de keeper.

De 'Koninklijke' probeerde eerder tevergeefs om David de Gea over te nemen van Manchester United. Real Madrid slaagde er deze zomer wel in om Courtois aan te trekken. De 26-jarige Belg kwam voor zo'n 40 miljoen euro over van Chelsea. Courtois werd op het WK in Rusland gekozen tot beste doelman.

Met Navas onder de lat verloor Real Madrid woensdag in de verlenging de wedstrijd om de Europese Supercup tegen Atlético Madrid (2-4). Courtois is inmiddels fit genoeg voor een plek in de selectie, maar hij zit tegen Getafe toch op de bank, naast onder anderen Raphaël Varane, Casemiro en Luka Modric.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.