Terug

Volg Vandaag Inside

Costa op eigen verzoek per direct weg bij Atlético Madrid

Costa op eigen verzoek per direct weg bij Atlético Madrid

29 dec 2020, 14:41

Diego Costa is niet langer speler van Atlético Madrid. Het na dit seizoen aflopende contract van de 32-jarige aanvaller is op zijn verzoek, om persoonlijke redenen, per direct ontbonden.

Costa begon in 2006 als 17-jarige bij Atlético. Tussendoor voetbalde de in Brazilië geboren Spanjaard voor vele andere clubs en ook keerde hij geregeld weer terug bij de Madrileense club. Voor het laatst was dat in de zomer van 2017 na een dienstverband bij Chelsea.

Costa speelde 215 officiële wedstrijden voor Atlético. Daarin scoorde hij 83 keer en gaf hij 36 maal een assist. Met Atlético won Costa de landstitel (2014), Spaanse beker (2013), de Europa League (2018) en twee keer de Europese Supercup (2010 en 2018).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.