Terug

Volg Vandaag Inside

Correa schiet Atlético naar zege op Betis

Correa schiet Atlético naar zege op Betis

7 okt 2018, 20:19

MADRID (ANP) - Atlético Madrid heeft de thuiswedstrijd tegen Real Betis met minimaal verschil gewonnen. Het duel in Wanda Metropolitana in Madrid eindigde in 1-0 voor de ploeg van coach Diego Simeone. Atlético neemt door de zege voorlopig de koppositie over van FC Barcelona, dat later zondagavond speelt bij Valencia.

Atlético kwam pas een kwartier voor tijd tot scoren. Invaller Ángel Correa scoorde met een goed geplaatst schot in de linkerbenedenhoek, buiten het bereik van doelman Pau López van Betis. Die voorsprong gaven de Madrilenen niet meer weg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.