Terug

Volg Vandaag Inside

Coronazorgen bij Juventus en Torino

Coronazorgen bij Juventus en Torino

2 mrt 2021, 15:42

De duels van Juventus en Torino, dinsdagavond in de Serie A, worden mogelijk uitgesteld. Bij titelverdediger Juventus, dat Spezia ontvangt, is een staflid positief getest op het coronavirus. Stadgenoot Torino kon afgelopen weekeinde al niet in actie komen na een corona-uitbraak, maar ook de uitwedstrijd tegen Lazio is hoogst onzeker.

"De club staat in contact met de gezondheidsautoriteiten over hoe de protocollen toe te passen zodat training en wedstrijden kunnen doorgaan", meldt Juventus. Bij Torino is het vrijwel uitgesloten dat er dinsdag wordt gevoetbald. De selectie zou tot middernacht in quarantaine moeten blijven. Het duel met Sassuolo van afgelopen weekeinde werd al verplaatst naar 17 maart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.