Terug

Volg Vandaag Inside

'Coronavirus sloeg toe bij 13 spelers/stafleden van Ajax'

'Coronavirus sloeg toe bij 13 spelers/stafleden van Ajax'

5 aug 2020, 00:40

Het coronavirus heeft rondgewaard in en rondom de eerste en tweede selectie van Ajax, weet De Telegraaf te melden. Bij een bloedtest in juni bleken maar liefst 13 personen antistoffen in hun bloed te hebben. In totaal werden er 90 personen getest: het eerste elftal, Jong Ajax en alle personeelsleden rondom deze selecties.

Miel Brinkhuis, hoofd communicatie, bevestigt aan De Telegraaf dat een aantal spelers en stafleden het coronavirus heeft gehad: 'Ik wil benadrukken dat er op dit moment niemand corona heeft en – behoudens André Onana, die lichte enkelklachten heeft – iedereen dinsdag op de training aanwezig was.' Brinkhuis wil niet ingaan op namen of aantallen.

Naast de wekelijkse coronatesten heeft Ajax ervoor gekozen om de spelers van de eerste en tweede selectie en de personeelsleden daaromheen ook te testen op antistoffen. Dit vanwege de nauwe samenwerking tussen Ajax en het Universitair Medisch Centrum.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.