Terug

Volg Vandaag Inside

Coronavirus beïnvloedt potentiële transfers Dortmund: 'Dit wordt een vervelende zomer'

Coronavirus beïnvloedt potentiële transfers Dortmund: 'Dit wordt een vervelende zomer'

23 mrt 2020, 13:00

Borussia Dortmund had voor de stop van de competitie grootse plannen voor de transferperiode van aankomende zomer. Alleen lijkt het coronavirus ook hier roet in het eten te gaan gooien. Daar waar het virus verschillende aspecten van het voetbal al heeft beïnvloed, lijken potiëntele transfers het volgende aspect te zijn.

Het Engelse wonderkind Jude Bellingham en de Belgische verdediger Thomas Meunier werden eerder al gelinkt aan Dortmund. Maar technisch directeur Michael Zorc weet niet of de club geld overhoudt voor transfers na de coronacrisis: 'Er is veel onzekerheid bij alle clubs. We weten immers niet wanneer we weer kunnen beginnen', vertelt Zorc aan Kicker.

Door de onzekerheid over inkomsten uit tv-geld en hoge bedragen van eerdere transfers lijkt Dortmund weinig over te houden voor de aankomende transfer periode. Zorc ziet het dan ook somber in: 'Dit wordt een vervelende zomer', aldus de oud-voetballer van Die Schwarzgelben

Erling Haaland was één van de winteraankopen van Dortmund. Hij wist vanaf het begin al te imponeren. Dit viel ook Wim op. Die vergeleek de Noor zelfs met een grootheid in het voetbal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.