Terug

Volg Vandaag Inside

Coronapas nu ook verplicht in sportscholen en bij voetbalclubs

Coronapas nu ook verplicht in sportscholen en bij voetbalclubs

2 nov 2021, 19:31

Voetbalclubs moeten een coronapas gaan vragen aan hun bezoekers. Demissionair minister-president Mark Rutte kondigt aan dat het toegangsbewijs moet worden gevraagd voor sportclubs en culturele verenigingen vanaf 18 jaar.

Jeugdactiviteiten en -kampen voor onder de 18 jaar, worden uitgezonderd. Dat geldt dus ook voor de intocht van Sinterklaas. Waar een coronapas wordt geëist voor toegang, hoeven mensen geen mondkapje te dragen.

Op 12 november wil het kabinet besluiten hoe het verder gaat, na een advies van deskundigenclub Outbreak Management Team (OMT).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.