Terug

Volg Vandaag Inside

Coronabesmetting bij Napoli twee dagen voor topper met Juventus

Coronabesmetting bij Napoli twee dagen voor topper met Juventus

2 okt 2020, 19:38

Napoli heeft twee dagen voor de topper tegen Juventus een coronageval in de selectie. De Poolse middenvelder Piotr Zielinski heeft positief getest, meldde de club.

De Pool was een van de Napoli-spelers die afgelopen zondag tegen Genoa speelde. De club uit Genua maakte een dag later bekend dat er 14 besmettingen waren. Dat aantal is inmiddels gestegen naar 19.

"Piotr Zielinksi en Giandomenico Costi uit de staf hebben positief getest op Covid-19 in de testronde van afgelopen donderdag", liet de club weten. Napoli werd vrijdag aan onder meer AZ gekoppeld in de groepsfase van de Europa League.

Het duel in de Serie A tussen Genoa en Torino is vanwege de coronabesmettingen uitgesteld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.