Terug

Volg Vandaag Inside

Corona-uitbraak bij Tottenham in aanloop naar Europees duel

Corona-uitbraak bij Tottenham in aanloop naar Europees duel

7 dec 2021, 11:36

Tottenham Hotspur heeft twee dagen voor het duel uit de Conference League met Stade Rennes te maken met een golf van coronabesmettingen. Diverse Britse media, waaronder Sky Sports, melden dat zeker zes spelers besmet zouden zijn. Ook twee medewerkers van de Londense club zouden positief zijn getest. Volgens Sky is Tottenham in afwachting van de uitslagen van nieuwe PCR-tests, die de ernst van de situatie moeten bepalen.

Tottenham strijdt met Vitesse om de tweede plaats in groep G van het nieuwe Europese toernooi. Beide ploegen hebben 7 punten met nog één duel voor de boeg. De Spurs gaan op bezoek bij groepswinnaar Stade Rennes. Vitesse neemt het in Arnhem op tegen het Sloveense Mura dat al is uitgeschakeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.