Terug

Volg Vandaag Inside

Coremans over kopstoot: 'Ik deed het niet bewust'

Coremans over kopstoot: 'Ik deed het niet bewust'

20 okt 2019, 20:17

Tim Coremans, keeper van Sparta, pakte in de slotfase tegen Groningen een rode kaart vanwege een kopstoot. De keeper liet zich provoceren door Groningen-spits Kaj Sierhuis en liet zich vervolgens kennen.

De keeper deed het na eigen zeggen niet bewust. Hij had niet door dat Kaj Sierhuis al zo dichtbij stond en raakte hem daarom op zijn hoofd. 'Het was absoluut niet mijn bedoeling om hem een kopstoot te geven, maar ik moet mij niet laten provoceren', laat Coremans weten tegenover Fox Sports.

Trainer Henk Fraser nam het op voor zijn keeper. 'Het is een domme actie, maar ik geloof niet dat hij zoiets bewust doet', liet de trainer weten. Na het zien van de beelden, begint Fraser toch te twijfelen. De beelden spreken voor zich…

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.