Terug

Volg Vandaag Inside

Cor Pot onthult: 'Steven Berghuis werd op z'n bek geslagen door ploeggenoot'

Cor Pot onthult: 'Steven Berghuis werd op z'n bek geslagen door ploeggenoot'

26 mei 2021, 17:14

In de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International heeft Cor Pot in gesprek met Martijn Krabbendam en Michel van Egmond enkele onthullingen gedaan over het afgelopen seizoen van Feyenoord. De assistent-trainer vertelde onder andere dat Dick Advocaat na het verloren uitduel met sc Heerenveen (3-0) op het punt stond om op te stappen, en dat er een aantal akkefietjes hebben plaatsgevonden met aanvoerder Steven Berghuis.

Pot vertelt: 'Berghuis is natuurlijk een winnaar, die echt op het scherpst van de snede, in alle opzichten, traint en voetbalt. Dat wekt ook heel veel irritatie op. Ik vind dat de spelersgroep daar bijna niks van gezegd heeft. We hebben één keer een vechtpartijtje gehad met Kökcü. Die sloeg hem wel gelijk op zijn bek. Dat is toch de enige manier met dat soort jongens. Het is ook goed voor hem dat hij af en toe eens eventjes op zijn plaats wordt gezet.'

'Buiten dat is het, als je hem zo meemaakt, een hartstikke leuke gozer,' vervolgt de assistent van Advocaat. 'Hij is heel sociaal, want toen ik die longembolie had, was hij de eerste die mij een bericht stuurde. Maar hij kan natuurlijk ook het bloed onder je nagels vandaan halen. Hij heeft gedacht dat we beter waren dan we in werkelijkheid waren. Toen ik een keer wat zei over de spelers van AZ, was hij er helemaal ontdaan van. Af en toe slaat hij een beetje door, maar hij is wel een winnaar,' concludeert Pot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.