Terug

Volg Vandaag Inside

'Contractverlenging Advocaat voorlopig opgeschoven'

'Contractverlenging Advocaat voorlopig opgeschoven'

29 mrt 2020, 11:56

Het eerstvolgende grote punt in de agenda van Feyenoord is de verlenging van het contract van Dick Advocaat, zo meldt het AD. Ook Advocaat zou hier wel voor open staan maar wil eerst kijken of Feyenoord wel goed blijft presteren.

De 72-jarige trainer zou eigenlijk deze maand uitsluitsel geven over zijn toekomst. Maar door de coronacrisis is deze beslissing door club en trainer opgeschoven.

Dit heeft twee redenen volgens het Algemeen Dagblad. Er is nog niet duidelijk wat er mogelijk is voor Feyenoord. Als de Rotterdammers de Europa League halen of misschien zelfs wel Champions League, dan kan de club een beeld schetsen van wat er volgend seizoen mogelijk is. Ook beseft Feyenoord dat er op dit moment wel wat belangrijkers in de wereld speelt dan het contract van Dick Advocaat.

Eerder maakte de Rotterdamse club wel al bekend dat assistent-trainer John de Wolf zijn contract verlengd heeft.

VIDEO - 'Advocaat moet kiezen tussen thuiszitten en het gezeur bij Feyenoord'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.