Terug

Volg Vandaag Inside

'Conte wil Onana wegkapen voor de neus van oud-werkgever'

'Conte wil Onana wegkapen voor de neus van oud-werkgever'

10 nov 2021, 15:25

Er heeft zich een nieuwe kandidaat gemeld in de strijd om Ajax-keeper André Onana. Dat meldt journalist Sean Walsh van 90 min Football. Eerder werd al duidelijk dat Inter goede papieren zou hebben om de Kameroener binnen te hengelen.

De nieuwe kandidaat in de race om Onana zou Tottenham Hotspur zijn, van de nieuwe trainer Antonio Conte. Dat de Spurs zich nu melden is op zijn zachtst gezegd saillant te noemen aangezien Inter, de vorige werkgever van Conte, al langere tijd in verband wordt gebracht met de Ajacied. Bij beide clubs staat momenteel een doelman in de goal waarvan het contract komende zomer afloopt (Hugo Lloris en Samir Handanovic).

Echter, Spurs-keeper Lloris wordt volgende maand alweer 35 jaar, waardoor Conte op zoek wil gaan naar een vervaner. 'De Fransman wil alleen niet tweede viool spelen in het elftal', zo meldt 90 min Football. Het contract van Onana loopt komende zomer af en mag zo goed als zeker vertrekken uit Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.