Terug

Volg Vandaag Inside

'Conte wil Nederlands duo naar Spurs halen'

'Conte wil Nederlands duo naar Spurs halen'

2 nov 2021, 10:13

Tottenham Hotspur zal de komst van de nieuwe hoofdtrainer Antonio Conte binnenkort wereldkundig maken. Volgens The Sun krijgt de Italiaan 175 miljoen euro om nieuwe versterkingen te halen in de winter. Conte zal onder meer een Nederlands duo willen aantrekken voor het versterken van de verdediging.

De Spurs draaien allesbehalve goed en staat momenteel op een teleurstellende 9de plek in de Premier League. In de Conference League moet de ploeg van Steven Bergwijn onder meer Stade Rennais en Vitesse voor zich dulden. Deze matige resultaten zorgen ervoor dat de nieuwe trainer een enorm transferbudget krijgt om komende winter nieuwe versterkingen te halen.

Onder meer de verdediging zou een nieuwe impuls moeten krijgen. Conte zou hiervoor zijn verlanglijst al klaar hebben liggen, waarop de namen van 2 Nederlanders schitteren: Stefan de Vrij en Matthijs de Ligt. De Vrij was afgelopen seizoen een onbetwiste basisspeler in de formatie van Conte bij Inter. De Ligt beleeft tot op heden een ongelukkige tijd bij Juventus en zou bij Spurs herenigd kunnen worden met zijn Oranje-compagnon.

Afgelopen zomer vertrok Conte nog bij de Italiaanse kampioen Inter. Nadat de club in geldnood kwam, pakte de Italiaanse toptrainer zijn biezen. Volgens diverse Engelse media zal Conte niet lang hoeven stil te zitten en begint hij komende week al aan zijn nieuwe avontuur bij de Spurs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.