Terug

Volg Vandaag Inside

Conte volgt Spalletti op bij ambitieus Inter

Conte volgt Spalletti op bij ambitieus Inter

31 mei 2019, 09:14

De Italiaanse voetbalclub Internazionale heeft Antonio Conte aangesteld als nieuwe trainer. Conte (49) volgt Luciano Spalletti op, die donderdag te horen kreeg dat hij moet vertrekken. Spalletti leidde Inter twee keer op rij naar de vierde plek in de Serie A en daarmee een ticket voor de Champions League, maar de Aziatische clubleiding wil meer.

''We willen dat deze club weer een van de beste ter wereld wordt'', zegt voorzitter Steven Zhang. Volgens de Chinees is Conte de juiste man om daarvoor te zorgen. ''Antonio Conte is een van de beste trainers ter wereld. Ik weet zeker dat hij ons gaat helpen om onze missie te laten slagen.''

Inter werd in 2010 voor het laatst kampioen van Italië. Met onder anderen Wesley Sneijder in de ploeg won de blauw-zwarte formatie uit Milaan dat jaar ook de Champions League en het WK voor clubs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.