Terug

Volg Vandaag Inside

'Conte volgt Lopetegui op bij Real Madrid'

'Conte volgt Lopetegui op bij Real Madrid'

29 okt 2018, 12:47

MADRID (ANP/RTR) - Alles wijst erop dat Real Madrid trainer Julen Lopetegui gaat ontslaan. Volgens Spaanse media zal de 'Koninklijke' maandagavond direct de nieuwe coach presenteren. Antonio Conte zou de opvolger moeten worden van Lopetegui, die wordt weggestuurd na de beschamende nederlaag zondag bij aartsrivaal FC Barcelona (5-1).

Conte, de voormalige trainer van Juventus en Chelsea en oud-bondscoach van het Italiaanse elftal, debuteert vermoedelijk zaterdag op de bank bij de thuiswedstrijd tegen Real Valladolid. Woensdag zou assistent-trainer Santiago Solari de eindverantwoordelijke zijn bij de bekerwedstrijd tegen Melilla.

Lopetegui werd in de zomer aangesteld in Madrid. De 52-jarige oud-doelman van zowel Real Madrid als Barcelona werd vlak voor het WK in Rusland ontslagen als bondscoach van Spanje. Lopetegui had buiten medeweten van de Spaanse bond om al een contract getekend bij Real Madrid.

De coach beleefde met zijn ploeg een desastreuze start van La Liga. Vier overwinningen, twee gelijke spelen en vier nederlagen zorgen ervoor dat Real de slechtste seizoensstart kent in zeventig jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.