Terug

Volg Vandaag Inside

Conte twee duels geschorst na misdragingen

Conte twee duels geschorst na misdragingen

26 jan 2021, 15:30

Trainer Antonio Conte moet twee duels van zijn ploeg Internazionale missen. De coach heeft een schorsing opgelegd gekregen en een boete van 20.000 euro vanwege zijn gedrag tijdens en na het duel met Udinese.

Conte kreeg eerst geel en daarna rood nadat hij aanmerkingen bleef maken op de leiding. Na het duel, dat voor Inter in een teleurstellende 0-0 eindigde, benaderde hij de arbiter 'met een dreigende houding en daarbij beledigingen schreeuwend', meldt de Serie A. Conte verontschuldigde zich later al in interviews en voegde eraan toe dat de scheidsrechter naar zijn mening te weinig extra tijd had toegepast. Conte mist de duels met Benevento en Fiorentina.

Ook technisch directeur Gabriele Oriali mengde zich in de discussie. Hij kreeg een boete van 5000 euro voor het beledigen van de scheidsrechter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.