Terug

Volg Vandaag Inside

Conte ruziet met Juve-voorzitter Agnelli en steekt middelvinger op

Conte ruziet met Juve-voorzitter Agnelli en steekt middelvinger op

10 feb 2021, 10:30

De gemoederen liepen dinsdagavond hoog op tussen Antonio Conte en Juventus-voorzitter Andrea Agneli rondom het bekerduel van Juve tegen Inter.

Conte, trainer van Internazionale, stak na de eerste helft zijn middelvinger op richting Agnelli, toen hij naar de catacomben liep. Agnelli zou namelijk tijdens de wedstrijd meerdere dingen vanuit de tribune hebben geschreeuwd richting Conte.

‘De vierde official heeft volgens mij gehoord en gezien wat er gebeurde tijdens de wedstrijd. Juventus moet wat meer bleefder zijn en meer respect tonen’, zei Conte na afloop van de wedstrijd.

De voorzitter van De Oude Dame werd woest na het laatste fluitsignaal en zou volgens Italiaanse media Conte helemaal verrot hebben gescholden.

Volgens Italiaanse media hebben Conte en Agnelli al jaren geen goede relatie. Conte nam in 2014 afscheid als trainer van Juventus, omdat de clubleiding niet wilde luisteren naar zijn wens om de selectie te versterken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.