Terug

Volg Vandaag Inside

'Conte grijpt in bij Tottenham: geen ketchup en mayonaise meer'

'Conte grijpt in bij Tottenham: geen ketchup en mayonaise meer'

10 nov 2021, 22:01

Antonio Conte werd vorige week aangesteld als nieuwe manager van Tottenham Hotspur en hij heeft direct zijn stempel gedrukt in Noord-Londen, schrijft The Athlethic.

Zo zou de nieuwe trainer van de Spurs op de dag na het duel met Vitesse (3-2 winst) een 75 minuten-durende video-analyse hebben gehouden, terwijl daar maar twintig minuten voor gepland stonden.

Verder was Conte ook niet tevreden over de fysieke gesteldheid van zijn selectie. Hij zou aan enkele spelers hebben laten weten dat ze te dik zijn en dat ze hun mentaliteit moeten veranderen.

Voortaan wordt er daarom samen geluncht, en Conte heeft het menu direct aangepast. Ketchup, mayonaise, en pizza's zijn voortaan verboden. Verder moeten de spelers meer fruit eten en wordt er met minder olie en boter gekookt in de keuken van de Spurs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.