Terug

Volg Vandaag Inside

Concurrenten FC Twente lopen averij op

Concurrenten FC Twente lopen averij op

15 feb 2019, 23:05

WIJDEWORMER (ANP) - FC Den Bosch en Go Ahead Eagles hebben in de Keuken Kampioen Divisie averij opgelopen in de achtervolging op koploper FC Twente. De nummer twee uit Den Bosch kwam bij Jong AZ in Wijdewormer niet verder dan 0-0. Go Ahead Eagles verspeelde in een spektakelstuk in eigen huis een 4-2-voorsprong tegen NEC en bleef steken op 4-4.

Den Bosch kwam door het gelijkspel op 48 punten. Dat zijn er vijf minder dan FC Twente, dat maandag nog in actie komt tegen Jong PSV. De Eagles hebben een punt minder dan Den Bosch en twee meer dan Sparta Rotterdam, dat met 4-1 won bij FC Dordrecht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.