Terug

Volg Vandaag Inside

Complimenten voor Maurice Steijn: 'Dat is het enige wat hij goed heeft gedaan bij Ajax'

Complimenten voor Maurice Steijn: 'Dat is het enige wat hij goed heeft gedaan bij Ajax'

29 nov 2023, 15:38

Süleyman Öztürk vindt dat Maurice Steijn de complimenten moet krijgen voor het opstellen van Jorrel Hato in zijn periode als trainer van Ajax. Dat zegt de analist in een video-item van Voetbal International.

"Dat is eigenlijk het enige wat Maurice Steijn goed heeft gedaan bij Ajax", stelt Öztürk. "Kiezen voor Jorrel Hato, toen iedereen dacht van de aankopen: wat ben je aan doen? Ze dachten dat het een statement was, van kijk mij eens dapper zijn als trainer. Als hij zich zo door ontwikkelt gaan alle topclubs in Europa naar hem kijken."

De 17-jarige Hato maakte eerder deze maand zijn debuut in het Nederlands elftal en scoorde afgelopen zaterdag nog voor Ajax tegen Vitesse. "Dit is een speler, die vertegenwoordigt een transferwaarde van honderd miljoen euro, als je gaat denken in de toekomst", vervolgt Öztürk. "Misschien wordt het wel de eerste speler van Ajax die voor meer dan honderd miljoen euro verkocht wordt", aldus de journalist van Voetbal International.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.