Terug

Volg Vandaag Inside

Complimenten Van Bommel voor geduldig PSV

Complimenten Van Bommel voor geduldig PSV

3 nov 2018, 22:11

EINDHOVEN (ANP) - Hoewel PSV tegen tien man van Vitesse pas ver in de tweede helft het verschil wist te maken, had trainer Mark van Bommel toch complimenten voor zijn ploeg. ,,Tegen tien man moet je proberen precies hetzelfde te blijven doen, dat is niet zo makkelijk. We hebben heel gedisciplineerd gespeeld, met geduld'', zei Van Bommel.

PSV speelde voor eigen publiek vanaf de veertiende minuut met een man meer, nadat verdediger Danilho Doekhi van Vitesse met rood van het veld was gestuurd. ,,Je ziet vaak dat teams dan andere dingen gaan doen dan normaal. Maar wij hebben niet geforceerd, we zijn met geduld blijven spelen'', aldus Van Bommel, die Luuk de Jong in de 69e minuut het verschil zag maken (1-0). ,,Je moet ze omsingelen en zorgen dat je snel de bal terugkrijgt als je die verliest. Met hun snelle omschakeling is dat niet makkelijk. Vitesse heeft ook gewoon een heel goede ploeg. Ik ben blij dat we gewonnen hebben.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.