Terug

Volg Vandaag Inside

Competitieduel Atalanta afgelast vanwege zware regenval

Competitieduel Atalanta afgelast vanwege zware regenval

6 dec 2020, 17:35

Het duel tussen Udinese en Atalanta Bergamo in de Italiaanse Serie A is zondagmiddag afgelast vanwege heftige regenval. De aftrap werd aanvankelijk met een halfuur uitgesteld, maar het veld van Stadio Friuli bleek een uur na de oorspronkelijke aanvangstijd onbespeelbaar.

De voetballers van Atalanta hebben daardoor onverwacht een extra rustdag gekregen in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Ajax van woensdag. In Amsterdam wordt tijdens het laatste groepsduel uitgemaakt wie zich kwalificeert voor de knock-outfase. Ajax moet winnen om te overwinteren in de Champions League en de ploeg van onder anderen Marten de Roon en Hans Hateboer heeft genoeg aan een gelijkspel.

De eerdere confrontatie tussen beide teams van eind oktober eindigde in 2-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.