Terug

Volg Vandaag Inside

Commissaris Hermans weg bij Willem II

Commissaris Hermans weg bij Willem II

28 aug 2018, 21:01

TILBURG (ANP) - Roland Hermans stopt met onmiddellijke ingang als commissaris van Willem II. Hij maakte ruim vier jaar deel uit van de raad van commissarissen (rvc) van de club uit Tilburg.

,,Na een turbulente periode voor de club creëer ik met mijn vertrek rust en ruimte die noodzakelijk is op dit moment", verklaarde Hermans. Eerder stapten de commissarissen Jack Buckens en Jan Scheerlinck al op.

Willem II laat weten dat Jan van der Laak en Ruud Vreeman wel aanblijven als commissaris. De rvc van de eredivisionist botste de afgelopen weken met het bestuur. Ook het functioneren van algemeen directeur Berry van Gool stond ter discussie. Hem werd verweten dat er na twee jaar nog steeds geen goed plan voor de verbouwing van het stadion lag.

Volgens Willem II blijven de huidige bestuursleden en twee overgebleven commissarissen in het belang van de club in goed overleg samenwerken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.