Terug

Volg Vandaag Inside

'Coman wilde Gladbach-speler aanvallen na pak slaag in DFB-Pokal'

'Coman wilde Gladbach-speler aanvallen na pak slaag in DFB-Pokal'

28 okt 2021, 22:10

FC Bayern München-aanvaller Kingsley Coman wilde na de 5-0 beschamende nederlaag tegen Borussia Mönchengladbach in het Duitse bekertoernooi, de kleedkamer van de tegenstander bestormen. Ploeggenoten hebben dit ternauwernood kunnen voorkomen.

Dat melden Sport1 en BILD. Coman had het tijdens de wedstrijd aan de stok met Gladbach-verdediger Ramy Bensebaini. De Franse aanvaller zocht meerdere keren de confrontatie en ook na het laatste fluitsignaal liepen de frustraties hoog op bij Coman. Scheidsrechter Tobias Stieler moest twee keer ingrijpen toen beide spelers elkaar verbaal aanvielen.

Na de wedstrijd ging het opstootje tussen Coman en Bensebaini nog even door. De verdediger van de thuisploeg zou direct naar Coman zijn toegerend om opnieuw verhaal te halen, waarna teamgenoten wederom moesten ingrijpen. De aanvaller van Bayern München besloot om de kleedkamer van Gladbach te bestormen, maar werd net op tijd tegengehouden door ploeggenoot Corentin Tolisso, teampsycholoog Dr. Maximilian Pelka en fitnesstrainer Dr. Holger Broich.

Voor Bayern, dat op volle sterkte aantrad, is het de ruimste nederlaag in 43 jaar. In 1978 was Fortuna Düsseldorf met 7-1 te sterk voor de recordkampioen van Duitsland. Nooit eerder werd er zo ruim verloren in de beker. Ramy Bensebaini en Breel Embolo waren beiden twee keer trefzeker voor Gladbach, dat al in de tweede minuut op voorsprong kwam via Kouadio Koné. Uitblinker Embolo was ook bij het eerste en derde doelpunt betrokken. De 3-0 werd gemaakt uit een strafschop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.