Terug

Volg Vandaag Inside

Coman en Kurzawa terug in Franse selectie

Coman en Kurzawa terug in Franse selectie

14 mrt 2019, 19:07

PARIJS (ANP) - Kingsley Coman en Layvin Kurzawa zijn door de Franse voetbalbondscoach Didier Deschamps opgeroepen voor de komende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Moldavië en IJsland. De aanvaller van Bayern München en verdediger van Paris Saint-Germain maakten in november 2017 voor het laatst deel uit van de nationale voetbalploeg van hun land. Verdediger Clément Lenglet van FC Barcelona is niet geselecteerd.

Frankrijk opent de kwalificatiereeks voor het EK van volgend jaar op 22 maart tegen Moldavië. Drie dagen later is de ontmoeting met IJsland.

Het is voor het eerst dat de landenploegen van Frankrijk en Moldavië elkaar treffen. ,,Het is een klein voetballand, maar wel een land dat volop in ontwikkeling is. We onderschatten Moldavië niet'', aldus Deschamps.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.