Terug

Volg Vandaag Inside

Gakpo en Madueke missen topper tegen Ajax

Gakpo en Madueke missen topper tegen Ajax

22 okt 2021, 18:58

Cody Gakpo gaat komend weekend niet in actie komen in de topper tegen Ajax vanwege zijn kwetsuur. Naast Gakpo is ook Noni Madueke te geblesseerd om voor PSV te strijden. Het zijn twee aderlatingen voor de Eindhovenaren in aanloop naar de wedstrijd tegen de landskampioen.

Gakpo liep in de Europa League-wedstrijd tegen Monaco een enkelblessure op. De vleugelaanvaller ging een luchtduel aan en kwam ongelukkig neer. De verwachting is dat hij drie tot vier weken aan de kant staat.

Ook Madueke kwam het duel met de Fransen niet ongeschonden door. De Engelsman greep naar zijn hamstring na een korte sprint. Hoelang de linksbuiten precies uit de roulatie ligt, is nog niet duidelijk.

PSV beleefde naast de blessures sowieso een vervelende avond. De Eindhovenaren gingen ook nog eens onderuit tegen AS Monaco (1-2). Bekijk de samenvatting hieronder terug!

SAMENVATTING: PSV - AS Monaco (Groepsfase Europa League)
5:11
SAMENVATTING: PSV - AS Monaco (Groepsfase Europa League)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.