Terug

Volg Vandaag Inside

Cody Gakpo bejubeld door teamgenoten en Engelse media: 'Ik hoop dat hij zo doorgaat'

Cody Gakpo bejubeld door teamgenoten en Engelse media: 'Ik hoop dat hij zo doorgaat'

27 apr 2023, 13:50

Cody Gakpo wordt door de Engelse pers bejubeld. Meerdere media hebben lovende woorden over voor de Nederlandse middenvelder die momenteel bij Liverpool speelt.

Gakpo was woensdagavond belangrijk voor 'The Reds' in de gewonnen wedstrijd tegen West Ham United (1-2). De Nederlander wist één keer het net te vinden en werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Vooral de goal heeft indruk gemaakt, Gakpo wist de bal van een meter of twintig in het doel te schieten. "Hij schoot hem fantastisch binnen", was de analyse van de BBC. Hij kreeg van de Engelse zender een 7,5 als rapportcijfer.

De lokale krant The Liverpool Echo was ook complimenteus richting de oud-PSV’er: "Hij kan zich heel goed laten terugzakken en zich daar aanbieden. Dat is simpelweg indrukwekkend. Ook was zijn afstandsschot van uitstekende kwaliteit." Deze krant beoordeelde het optreden van Gakpo met een 7. The Sun bestempelde de goal van de middenvelder als een schot van grote schoonheid.

Verder heeft Gakpo ook diverse complimenten van zijn teamgenoten gekregen. Zo laat Jordan Henderson aan meerdere engelse media weten dat de Nederlander al sinds zijn komst naar Liverpool belangrijk is voor het team: "We hadden het toen lastig als team, maar Cody presteerde gewoon op een constant niveau en daar was hij bijna de enige in. Een geweldige speler, die het verschil voor ons kan maken in deze wedstrijd. Ik hoop van ganser harte dat hij zo doorgaat!."

Bekijk hieronder de gelijkmaker van Cody Gakpo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.