Terug

Volg Vandaag Inside

Cocu ziet progressie bij Fenerbahçe

Cocu ziet progressie bij Fenerbahçe

24 okt 2018, 23:17

BRUSSEL (ANP) - Trainer Phillip Cocu wacht met Fenerbahçe al ruim een maand op de derde competitiezege. Toch ziet de voormalige PSV-coach progressie bij de huidige nummer vijftien van de ranglijst. ,,De laatste wedstrijden gaat het beter. De balans in het team zit goed, de tactische discipline is beter en we incasseren minder tegendoelpunten. Voorin moeten we efficiënter zijn. Het komt er nu vooral op aan onze spitsen in scoringspositie te brengen en dan zal die bal er wel eens een keer ingaan. Aanvallers leven van doelpunten", liet Cocu in Brussel weten.

Fenerbahçe speelt donderdag in de Europa League tegen Anderlecht. De Turkse ploeg heeft drie punten, de Belgische club is in groep D nog puntloos. Cocu komt bij Anderlecht een oude bekende tegen, Zakaria Bakkali, die hij in 2013 bij PSV liet debuteren. ,,Bakkali heeft veel talent. Hij was heel jong toen hij bij PSV in de ploeg kwam, maar zelfs toen kon je zijn kwaliteiten al zien. Nadien is het wat op en neer gegaan, al is dat normaal op die leeftijd. Nu doet hij het goed hier bij Anderlecht.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.